miercuri, 23 iulie 2014

Cum alegeti granitul potrivit pentru casa dumneavoastra?

In ultimii ani, piatra naturala a devenit o alegere populara pentru amenajarea caselor la fel ca si cele realizate din polistiren extrudat. O data folosita doar de proprietarii cu bugete importante, astazi piatra naturala a devenit mult mai accesibila si este o optiune pentru orice cumparator.

Granitul este un material natural, cu un aspect pestrit, care difera substantial de la o placa la alta.  Placile de granit au o duritate foarte mare si  sunt aproape impermeabile, oferind o rezistenta deloc de neglijat fata de grasimi, acizi si uzura.

Granitul este foarte folosit pentru cladiri de birouri, receptii de hoteluri, sali de conferinta si alte constructii civile.

Pentru blaturile de bucatarie si baie, placile de granit pot fi alegerea corecta. Multitudinea de culori si texturi ale granitului fac ca acesta sa fie preferat pentru usurinta realizarii unui design placut si atractiv de interior.

Inainte de alege granitul potrivit pentru amenajarea baii sau bucatariei voastre trebuie sa  va stabiliti tematica pe care vreti sa o oferiti spatiului. In cazul bucatariilor trebuie sa tineti cont de spatiul pe care il aveti la dispozitie, de ceea ce vreti sa includeti ca si mobilier si de culori.

Pentru spatiile nu foarte luminoase puteti opta pentru corpuri de bucatarie deschise la culoare. Tot acestea sunt si cele mai potrivite in cazul spatiilor mici. Lumina emanata de obictele existente vor da senzatia de spatiu deschis, amplu. Daca optati pentru pereti albi in cadrul bucatariei, puteti alege un blat de granit in nuante de gri deschis. De asemenea, incercati ca peretii si corpurile de bucatarie sa fie in culori complementare, calde.

bucatarie din granit


Specialistii MGStone va stau la dispozitie cu sfaturi si recomandari personalizate spatiului dumneavoastra.

In cazul bailor, este de asemenea important sa puneti pe hartie cateva aspecte pe care sa le aveti in vedere atunci cand va amenajati spatiul. Luminozitatea si spatiul sunt extrem de importante. Pentru o baie mare, incapatoare puteti alege chiar si pardoseli de granit, acestea fiind foarte rezistente la zgarieturi si trafic intens. Pentru masa de chiuveta aveti la dispozitie o variata gama de blaturi de granit.

Blaturi de granit compozit s-ar putea afla printre alegerile dumneavoastra deoarece acestea sunt foarte rezistente la abraziuni si la efectele daunatoare ale acizilor si sarurilor. Blaturile de baie din granit compozit sunt disponibile in diferite nuante si texturi si se pot adapta oricarui stil de amenajare: clasic, modern, futurist. Fiind un material neporos, cu absorbtie de sub 0.1% apa, suprafata sa impiedica inmultirea bacteriilor si microorganismelor. Este folosit cu success in medii umede fara sa fie afectat.

Acesta se curata foarte usor cu produse clasice de curatenie fara sa fie afectat de acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu